İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Yassıören İlkokulu

Yassıören İlkokulu

YASSIÖREN MAH. KAPAKLI SK. NO 9 İÇ KAPI NO 1 ARNAVUTKÖY / İSTANBUL
Vizyon
Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan ülkemize vatansever, çalışkan, ülke değerlerini benimsemiş bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılapları ile donanmış.Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Derslik :3
Öğretim Şekli :Birleştirilmiş sınıf uygulaması ile eğitim öğretim yapılmaktadır.
Ulaşım
Şahsi araçlar ve belediye otobüsleri ile belirli zaman aralıklarında ulaşım yapılmaktadır
yok
köy
İlçe merkezine uzaklık 24 km´dir.